TVOJDOM.SK
Prichádza čerešňové eldorádoPrichádza čerešňové eldorádo

Čerešniam by sa nemali vyhýbať dospelí s tým, že je to detská lahôdka, a im stačí zjesť raz za leto plech bublaniny.

29.6.2012
Zamatová chuť nielen jahôd so šľahačkou Zamatová chuť nielen jahôd so šľahačkou

Nastal čas, kedy sa začínajú červenať výklady zelovocov i záhony v záhradkách. Jahody sú tu!

15.6.2012
Univerzálne kaleráby 5x inakUniverzálne kaleráby 5x inak

Kaleráby sú v našej kuchyni neprávom prehliadané. Vykúzliť sa z nich dá mnoho dobrých jedál. I chlebu s maslom, ak ho obložíme chrumkavými plátkami kalerábu, dokážu dodať ten správny akord. Výborné sú surové i dusené. Nechajte sa presvedčiť a skúste ich 5x inak.

16.4.2012
Pečieme bez vajecPečieme bez vajec

Malé slepačie vajíčko sa stalo veľkou témou uplynulých dní. So stúpajúcou cenou vajec sa premýšľalo, kde a ako za ne ušetriť. Ale nemusí to byť vždy len vysoká cena, čo nás núti spotrebu vajec znížiť. Potom sa môžu hodiť recepty na pečenie bez vajec.

6.4.2012
Ako na fenomén jarnej únavy? Hlavne radostneAko na fenomén jarnej únavy? Hlavne radostne

Na konci zimy nás pravidelne navštevuje jarná únava. Všetci to poznáme; opakuje sa to každoročne rovnako ako odborné rady, ako jej čeliť. Hovorí o nej snáď každý, že človeka napadne kacírska myšlienka – do akej miery je to sugescia, výhovorka, alebo tradícia?

23.3.2012
Recepty na rýchle valentínske dezertyRecepty na rýchle valentínske dezerty

Či už deň svätého Valentína slávite alebo neslávite, recepty na rýchle, láskyplné valentínske sladkosti prídu vhod kedykoľvek. Nečakajte ale prezdobené až gýčovité dezerty, ale voňavé a ľahké.

14.2.2012
Silikónové riady v modernej kuchyniSilikónové riady v modernej kuchyni

Máloktorá revolúcia prebehla v kuchyni tak razantne ako výmena mnohých druhov riadov a náčinia za to isté, ale v silikónovej podobe. Súčasne zaplavili naše kuchyne úžasné – a veľmi „jedlé“ – farby silikónových foriem, podložiek a všemožného náčinia.

10.2.2012
Jedlé gaštany: Viete si s nimi poradiť? Jedlé gaštany: Viete si s nimi poradiť?

Jedlé gaštany, ktorých čas nastáva teraz v zime, sú nielen pochúťkou, ale i nečakaným liečivom. Ak sa pozrieme na prehľad chorôb, pri ktorých pomáhajú, mali by sme gaštanom venovať omnoho väčšiu pozornosť než si ich len raz za zimu kúpiť na vianočných trhoch pečené. Pripraviť si ich nie je zložité.

1.1.2012
Zemiakový šalát pripravený rýchloZemiakový šalát pripravený rýchlo

Vianočné prípravy vrcholia – Štedrý deň je tu. Pre tých, ktorí si nestihli pripraviť šalát dopredu, prinášame recept na rýchly zemiakový šalát. Príprava: 15 minút, varenie: 20 minút, odležanie: 1 hodina.

24.12.2011
Osie hniezda: Obľúbené pečivo mužovOsie hniezda: Obľúbené pečivo mužov

Osie hniezda patria medzi obľúbené pečivo predovšetkým mužských členov rodiny. Ešte ďaleko pred Vianocami doma hlásia: „Určite nezabudni urobiť osie hniezda”. A my nezabudneme.

16.12.2011
Predchádzajúci 1|2|3|4|5|6|7|8Posledná stranaĎalší strana Ďalší
PARTNER SEKCE
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY
Copyright © 1998-2010 Sanoma Media Praha s.r.o. Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu TVOJDOM.SK je vyslovene zakázaný bez písomného súhlasu. TVOJDOM.SK dodržuje právne predpisy o ochrane osobných údajov. ISSN 1213-7278.