TVOJDOM.SK
Čo dobré si upiecť v nedeľu? Napríklad makrónky, máme receptČo dobré si upiecť v nedeľu? Napríklad makrónky, máme recept

Z bielkov sa dá pripraviť množstvo sladkých dobrôt od pusiniek, cez snehové nákypy, bezé až po makrónky. Pre inšpiráciu pre vás máme recepty i tipy, ako na snehové pečenie...

8.5.2011
Chladnička ako drahý šperk kuchyneChladnička ako drahý šperk kuchyne

Ak namiesto vstavanej chladničky zvolíte voľne stojaci variant vymykajúci sa tvarom a farbou všetkému ostatnému vo svojom okolí, prísnu strohosť kuchyne narušíte a príjemne odľahčíte, dodáte jej originalitu a vtip.

15.4.2011
reklama
Viete správne používať chladničku? Viete správne používať chladničku?

Chladničky sú dnes takou bežnou súčasťou našich domácností, že si uskladňovanie potravín bez nich ani nedokážeme predstaviť. O niečo horšie je to však s vedomosťami ľudí o tom, ako chladničku správne používať...

25.3.2011
Keď je kuchyňa príliš malá, prichádza minichladničkaKeď je kuchyňa príliš malá, prichádza minichladnička

V maličkej kuchyni alebo kuchynskom kúte šetríme každý centimeter. A každý centimeter tiež môže rozhodovať o tom, aká sa sem vojde chladnička.

21.3.2011
Medené riady povznesú kuchyňu do vyšších sférMedené riady povznesú kuchyňu do vyšších sfér

Teplá žiarivá farba medi prináša do našich domácností starodávne a neopakovateľné kúzlo meštianskych i zámockých interiérov. Ale tiež k nám do kuchyne vnáša svieži vietor zo zahraničia, zo španielskych domov, toskánskych usadlostí alebo provensálskych statkov.

11.3.2011
Rakytník rešetliakový – rastlina budúcnosti i chutná a liečivá surovina na varenieRakytník rešetliakový – rastlina budúcnosti i chutná a liečivá surovina na varenie

O rakytníku rešetliakovom môžeme pokojne hovoriť ako o rastline budúcnosti. Prakticky všetky jeho časti majú zdraviu prospešné látky, ktoré sú stále častejšie využívané vo farmaceutickom priemysle. História jeho využitia je však o mnoho staršia než vznik farmácie, siaha do najstaršej minulosti.

25.2.2011
Abeceda kuchyne: Ktorému písmenu dať prednosť?Abeceda kuchyne: Ktorému písmenu dať prednosť?

Dnešná otázka znie: Aké usporiadanie kuchyne je najvhodnejšie? Do konečného rozhodnutia výrazne prehovorí samotná dispozícia a rozmer kuchyne, ale i naše pohodlie a to, či sme pravák, alebo ľavák…

21.2.2011
Láskyplné varenie a recepty, ktoré rozpália i ľad...Láskyplné varenie a recepty, ktoré rozpália i ľad...

Chcete vo svojej drahej polovičke vzbudiť trochu vášne a neviete ako na to? Skúste to jedlom... O niektorých potravinách sa traduje, že majú afrodiziakálne účinky. Prečo to teda neskúsiť?

11.2.2011
Nábytkové kovanie = trúchlivá situácia trhuNábytkové kovanie = trúchlivá situácia trhu

Nábytkové kovanie bolo vždy šperkom na dverách nábytku, ale je stále podstatným prvkom alebo sa dostali do popredia trendy bezúchytových kuchýň a skríň?

9.2.2011
Kuchyne minulého roku: Čím prekvapili?Kuchyne minulého roku: Čím prekvapili?

Rok 2010 naše kuchyne vylepšil designovo i prakticky; prevratné novinky sa ale príliš nekonali, zdokonaľovalo sa už objavené. Poďme si to zrekapitulovať...

1.2.2011
Prvá stranaPredchádzajúca strana Predchádzajúci 1|2|3|4|5|6|7|8Posledná stranaĎalší strana Ďalší
PARTNER SEKCE
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY
Copyright © 1998-2010 Sanoma Media Praha s.r.o. Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu TVOJDOM.SK je vyslovene zakázaný bez písomného súhlasu. TVOJDOM.SK dodržuje právne predpisy o ochrane osobných údajov. ISSN 1213-7278.